Verkoop polyether

Schuim is verkrijgbaar in vele densiteiten, hardheden en kleuren. Afhankelijk van de gebruikssituatie wordt gekozen voor een bepaalde schuimkwaliteit. De meest bepalende technische eigenschappen zijn daarbij het soortelijk gewicht, hardheid, en veerkracht. Zitcomfort staat of valt met de kwaliteit van het vulmateriaal.

Image

De stoffeerder adviseert u graag over de meest geschikte kwaliteit voor uw toepassing en snijdt het voor u op maat.

De toepassingen van flexibele polyurethaanschuimen zijn zeer talrijk. Overal waar prijs wordt gesteld op comfort, is schuim terug te vinden. Zachtschuim vormt de onzichtbare bron van comfort om ons heen bijvoorbeeld in meubilair, in matrassen, in tuinstoelen en in bootkussens.

“Koudschuim”, ook wel HR-schuim genoemd, is een algemene benaming voor een op specifieke wijze geproduceerd polyetherschuim. Deze wordt door verschillende schuimfabrikanten op de markt gebracht en iedere fabrikant hanteert zijn eigen benaming. Een zeer gerenommeerde en alom bekende kwaliteit wordt geproduceerd onder de merknaam: Bultex®.  Koudschuim kan het comfort van uw zitmeubels gevoelig verhogen. Dat komt omdat het beter dan welk ander vulmateriaal de contouren van het lichaam volgt en voldoende ondersteuning biedt.