Vakmanschap

Bij DE STOFFEERDER profiteert u van een jarenlange ervaring in meubelstoffering. Ervaring die van generatie op generatie is doorgegeven. Met de stoffen en materialen van toen en nu maakt de stoffeerder van een oude stoel of bank weer een meubel dat niet onderdoet voor nieuw. Frank Schoten is  allround meubelstoffeerder,  iemand die passie heeft voor zijn vak en alles geleerd heeft en kan. Wie Frank Schoten aan het werk ziet, ervaart dat hier een vakman bezig is. In de werkplaats voorziet hij alle soorten meubelen van nieuwe stoffering.

Meubelstofferen is een vak apart en vereist kennis, inzicht en vaardigheden om met tal van materialen een zitmeubel te vervaardigen of te renoveren. Binnen het meubelstofferen onderscheiden we het klassieke en het moderne stofferen. Frank Schoten beheerst alle technieken maar zijn hart ligt bij het modern stofferen. Vakwerk herkent u aan doorlopende patronen, symmetrie en strakke stiknaden.

Herstoffering begint bij het maken van een goede diagnose. Behalve de stoffering dient vaak ook de onderstoffering, de vulling of vering van stoelen, banken of kussens te worden vernieuwd. Bij DE STOFFEERDER krijgt u deskundig advies.